söndag 23 juni 2013

Fisk

Fisklåda

Recept:
400 gram torskfilé
100 gram broccoli
100 gram färska champinjoner
3-4 tomater
1 purjolök
4 dl grädde
vetemjöl
citronpeppar
dill
riven ost
 
Skär alla grönsaker i mindre bitar lägg i en ugnsfast form, om torsken är fryst dela den och lägg den ovanpå grönsakerna. Krydda med mycket citronpeppar och dill.
Rör ut lite vetemjöl i grädden häll i den i formen. Strö över riven ost så att det täcker allt.
Grädda i 200 grader ca 20-25 min beroende på om fisken är tinad eller fryst. Känn med en sticka
den är färdig om man inte känner motstånd eller om den faller isär.
Servera med kokt färskpotatis.
Vi hoppade över sallad då maten innehåller mycket grönt redan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar